Sunday, July 18, 2010

"I Love to Touch My.......".

Oppss....tajuknya sungguh merbahaya. Jangan salah anggap, tajuk tu saje je sebab saya nak join majlis pelancaran LG Cookies Monster Party. Ha?! Tak tau ke? LG akan melancarkan telefon bimbitnya yang terbaru, so kawan2 blogger yang berdaftar dengan Nuffnang berpeluang menyertainya....tapi ingat...party ni ada tema tau...kawan2 mesti datang berpakaian seperti MONSTER tau....Rawrrrr...





Hajat di hati memang nak pergi sangat2 sebab memang dah lama berkenan dengan LG Cookies series ni. Maklumlah touch screen, itulah yang menariknya. Sebab tu lah tajuk kat atas tu macam tu.... I Love To Touch My LG Cookies Screen sebab ianya mudah dikendalikan.... sehinggakan anak kecil berumur 2 tahun pun pandai menggunakannya. Anak saya memang suka handphone touch screen terutamanya masa nak main game. Kalau nak beli iPhone memang jangan haraplah...mahal sangat, dah le kena ada kontrak. Terasa macam tak bebas. Sekarang bila LG dah keluarkan LG Cookies, impian tidak lagi sekadar impian sebab telefonnya memang mampu dimiliki tanpa bebanan. Saya mesti pilih hehehe.....

Berbalik kepada party kita...nanti agak2 nak pakai baju apa ye? Yang pastinya mestilah nak nampak cun kan... Monster... monster jugak, tapi penampilan kena dijaga... So, kenalah jadi monster yang paling cantik hari tu...barulah ada peluang menang telefon dari LG tu.... Ya!! Kalau kita berpakaian yang menarik dan d'bomb...kita boleh menang hadiah istimewa....kawan2 bolehlah rujuk kembali laman web Nuffnang okay....

Jadi monster macam ni ok tak?!

Atau macam ni?

Apa-apapun, jom bersedia dari sekarang.....harap2 dapatlah tiket nak sertai party tu....hehehe....

And hope i win......

2 comments: